Referenties

We hebben Jan Wouters geboekt voor ons seminar ‘Op weg naar 2030’. Vol enthousiasme kunnen wij zeggen dat we zeer tevreden zijn over Jan’s inbreng tijdens deze avond. Daarnaast hebben we van de gasten niks anders dan lovende kritieken gehad. Voor herhaling vatbaar.
Andy Bück, marketing manager Wealer Autogroep

Jan Wouters is een begenadigd spreker met veel kennis van zaken en een uitgebreid netwerk. Tijdens de relatiedag 2018 van ARN heeft hij een verfrissende kijk op de geschiedenis van de auto gegeven en op innovatie in de automotive sector. Hij trakteerde de deelnemers op een scala aan boeiende feiten en visies – dikwijls met een vette knipoog.
Martijn Boelhouwer, Manager Communicatie ARN

Jan Wouters was startspreker op onze ‘TEAMdag 2018’, ons jaarlijkse event waarbij we inzoomen op actuele ontwikkelingen binnen onze branche en in de maatschappij. In de Automotive gaan de ontwikkelingen nóg sneller en daardoor disruptiever dan in onze eigen Technische Installatiebranche, dus daar kunnen we van leren. Jan combineert vanuit zijn functies bij AutomotiveNL en het NCAD het verleden met het heden én met de toekomst en hij kan daardoor als geen ander duiden welke ontwikkelingen hypes zijn en welke ontwikkelingen waarschijnlijk zullen beklijven. Dat maakte hem voor ons doel tot een ideale spreker. Bovendien brengt hij zijn kennis over met een flinke dosis humor waardoor het publiek geboeid blijft luisteren.
Ton de Win, directeur Elektroned

In een interactieve presentatie nam Jan Wouters ons via het verleden mee naar de toekomst van de automotive. Met humor zette hij ons serieus aan het denken over de ontwikkelingen in de automotivemarkt. Onze gasten hebben genoten van zijn presentatie en zijn kijk op zaken.
Guus van Dreven, directeur Autoschade Herstel Groep

Jan Wouters heeft bij het Nova College, afdeling Motorvoertuigentechniek, een presentatie gegeven aan studenten, docenten en praktijkbegeleiders uit het bedrijfsleven. Vanaf de eerste minuut wist Jan het publiek aan zich te binden. Hij heeft een overzicht gegeven van de (auto-)mobiliteit in historisch perspectief en een aantal scenario’s voor de toekomst geschetst. Dat deed hij met veel humor en enorm veel kennis van zaken. Jan is een wandelende encyclopedie op zijn vakgebied. Na de presentatie heeft Jan nog alle tijd genomen om de vele vragen die de aanwezigen nog hadden te beantwoorden. Het was een zeer geslaagde avond.
Ernst Dobber, Opleidingsmanager en Informatie Specialist Onderwijs ROC Nova College

(Visited 465 times, 1 visits today)